fbpx

Een nieuw tijdperk van opladen met Apple’s MagSafe

Ben jij altijd de juiste oplaadkabel kwijt? Heb je net niet de juiste stekker? In een wereld waar technologie zich continu evolueert, biedt Apple’s MagSafe een stijlvolle en efficiënte manier om je iPhone draadloos op te laden. Geen wirwar van kabels meer en vooral, een superieure oplaadervaring. Ontdek in dit blog wat MagSafe precies inhoudt en waarom het de investering waard is.

📱 Ben je trouwens als klant met je iPhone bij L-Mobi mobile? Wij hebben de beste en goedkoopste aanbiedingen!

Wat is MagSafe?

Apple’s innovatieve MagSafe-systeem maakt gebruik van magneten, een magnetometer en een NFC-lezer aan de achterkant van je iPhone. Deze combinatie zorgt ervoor dat je iPhone op de juiste manier wordt opgeladen zonder risico op schade. Het systeem detecteert of een origineel accessoire wordt aangesloten en zorgt voor een veilige verbinding met een oplaadvermogen van 15 watt. Hoewel dit iets trager is dan het traditionele opladen met kabel, biedt het tal van voordelen.

Welke iPhones ondersteunen MagSafe?

MagSafe, hoewel relatief nieuw, wordt ondersteund door diverse iPhone-modellen:

  • iPhone 12 (Pro, Pro Max, mini)
  • iPhone 13 (Pro, Pro Max, mini)
  • iPhone 14 (Pro, Pro Max, Plus)

Hoe haal je het beste uit MagSafe?

Het is belangrijk om op te merken dat een Apple Charger MagSafe niet standaard wordt meegeleverd bij je nieuwe iPhone. Voor wie de draadloze revolutie wil omarmen, is het nodig om deze apart aan te schaffen. Je kunt deze lader vinden bij elke erkende elektronicawinkel of in onze eigen webshop.

Terwijl MagSafe prima werkt zonder hoesje, zijn er specifieke hoesjes ontworpen om deze technologie te ondersteunen. Hoewel Apple zijn eigen reeks van compatibele hoesjes aanbiedt, bieden andere merken ook MagSafe-vriendelijke opties. Het loont dus zeker de moeite om dit even te onderzoeken.

Waarom MagSafe kiezen?

Hierbij een aantal voordelen waarom jij voor MagSafe zou moeten kiezen:

  • Perfecte positionering: De iPhone ligt altijd optimaal op de oplader, wat zorgt voor een efficiënte oplaadbeurt.
  • Sneller opladen: Met 15 watt laad je op hogere snelheid op dan standaard draadloze opladers die werken met 7,5 watt.
  • Compatibiliteit met hoesjes: Veel MagSafe hoesjes kunnen gewoon blijven zitten tijdens het opladen.
  • Behoud van je oplaadpoort: Geen fysiek contact betekent minder slijtage aan je oplaadpoort.

Wat doen andere merken?

Hoewel Apple’s MagSafe indrukwekkend is, biedt ook Samsung een draadloze oplaadoplossing. Voor wie geïnteresseerd is in hoe het draadloos opladen met een Samsung telefoon werkt, is er genoeg te ontdekken!

Goedkoop bellen met je iPhone?

Als je zoekt naar een efficiënte, stijlvolle en futuristische manier om je iPhone op te laden, is MagSafe de weg vooruit. Stap vandaag nog in de wereld van draadloos opladen en bekijk onze actuele aanbiedingen in de webshop van L-Mobi Mobile. Word nu klant en ervaar zelf de voordelen van MagSafe!

Onze andere blogs

2023-09-02T10:48:31+02:00
Ga naar de bovenkant