fbpx

Geef je telefoon een boost met onze tips!

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun smartphone zo lang mogelijk te blijven gebruiken. Eigenlijk is het natuurlijk ook gewoon zonde van je geld om elke twee jaar een nieuw toestel te nemen bij een abonnement als je huidige toestel nog werkt. Je bent dan veel voordeliger uit met een Sim Only bundel. 😀

Wil jij je huidige telefoon boosten, zodat deze langer mee gaat? Wij geven je graag een aantal slimme tips!

1. Plaats een nieuwe accu in je telefoon

De accu van je telefoon wordt na verloop van tijd slechter. Dit is ook logisch. De accu voort gebruikt met alles wat je doet op je telefoon en is zelfs actief als je het toestel niet gebruikt. Op den duur gaat er capaciteit verloren. Je merkt dit doordat je telefoon sneller leeg raakt en misschien ook wel minder snel weer oplaadt. Heb jij een telefoon met een losse accu? Dan is het veel voordeliger om de accu te vervangen dan om een nieuw toestel te kopen.

2. Maak je telefoon goed schoon

Het is altijd goed voor de levensduur van je telefoon om deze met regelmaat even goed schoon te maken. We hebben het dan niet alleen over de behuizing, maar vooral ook over de openingen. Denk aan de opening voor de lader, aan de microfoons en de speakers. Zuig deze eens goed uit, zodat al het stof verwijderd wordt. Je kunt dit reinigen zelf doen, maar je kunt dit ook bij een telefoonzaak laten doen. De telefoon werkt direct weer een stuk beter.

3. Vervang of verberg de achterkant

Als we de telefoon neerleggen, dan doen we dit over het algemeen met het scherm naar boven. Hierdoor is het eigenlijk altijd de achterkant van de telefoon die krassen oploopt. Op den duur gaat je telefoon er echt oud uitzien. Voor veel modellen smartphones kun je gewoon een nieuwe achterkant kopen. Dit kan wanneer deze ‘los’ aan het model is, dus verwijderd kan worden. Is dit bij jouw toestel niet het geval? Dan kun je de lelijk geworden achterkant natuurlijk ook verbergen met een goed en leuk hoesje. Je telefoon krijgt direct een leukere uitstraling.

4. Verwijder krassen van je touchscreen

Een krasje op je touchscreen kan vrij gemakkelijk ontstaan. De rits van je jas schuift een keer langs het scherm en er kan direct een kras op zitten. Dit kun je oplossen met tandpasta waar geen gel in zit. Doe een beetje op de kras en wrijf het in een draaiende beweging goed in. Vervolgens maak je je touchscreen goed schoon. Je zal niet alleen merken dat de kras weg of minder zichtbaar is, maar je merkt ook dat je scherm direct weer beter werkt.

Nu nog een super voordelige Sim Only jaarbundel!

Als je telefoon langer meegaat, dan kun je flink op de telefoonkosten besparen door te profiteren van Sim Only. L-mobi is dé goedkoopste Sim Only provider van Nederland. Met onze Sim Only jaarbundel kun jij een mooi bedrag besparen. Check al onze actuele aanbiedingen op de website en sluit direct jouw ideale bundel af. Je begint direct met besparen!

Onze andere blogs

2023-02-25T09:48:17+01:00
Ga naar de bovenkant