Nederlandse Simcard prepaid

Een Nederlandse Simcard prepaid biedt interessante voordelen voor alle toeristen die tijdens hun verblijf in Nederland voordelig willen bellen. Ga jij op vakantie of zakenreis naar Nederland en wil je direct na aankomst al kunnen bellen en mobiel internetten tegen een voordelig tarief? Dan kun je op de luchthaven bij de winkel van L-mobi terecht voor een Nederlandse Simcard prepaid. Je kunt deze L-mobi Mobile simkaart gratis ophalen.

Bellen in NL; hoe zit dat?

Niet alle landen wereldwijd maken gebruik van hetzelfde mobiele netwerk. Er zijn landen die gebruik maken van het CDMA netwerk en er zijn landen die het GSM netwerk gebruiken. In Nederland wordt er gebruik gemaakt van het GSM netwerk. Kom je uit een land dat het CDMA netwerk gebruikt, dan kan het wat meer moeite kosten om verbinding te maken met het Nederlandse netwerk. Toch, omdat Nederland één van de beste mobiele netwerken van Europa heeft, zal het in de meeste gevallen wel lukken om een verbinding tot stand te bellen. Je kunt in principe dus wel bellen met een smartphone uit een ander land. Zeker financieel gezien is dit in veel gevallen niet de beste keuze.

Waarom je toch een simkaart nodig hebt

Je kunt in principe gebruik maken van je eigen simkaart in Nederland, maar voor verreweg de meeste mensen betekent dit wel dat je te maken krijgt met hoge kosten. Hoe langer je in Nederland blijft, en hoe meer je gebruik maakt van je telefoon tijdens dit verblijf, hoe hoger de kosten oplopen. Dit kun je voorkomen door gebruik te maken van een Nederlandse simkaart tijdens je verblijf in dit land.

Je bespaart kosten en, in de meeste gevallen, is de verbinding met het netwerk ook veel betrouwbaarder. Door te kiezen voor een Nederlandse Simcard prepaid hou je de kosten altijd zelf onder controle.

Hoe is het bereik in Nederland?

Het bereik in Nederland is optimaal. Van alle landen binnen Europe beschikt Nederland over één van de beste mobiele netwerken voor zowel bellen als mobiel internetten. In het grootste deel van het land wordt gebruik gemaakt van een minimale 4G connectiviteit. Wanneer je gebruik maakt van een Nederlandse Simcard prepaid van L-mobi, dan ben je in het hele land verzekerd van een 4G connectiviteit.

Ga direct na aankomst naar de L-mobi winkel op Schiphol

Veel mensen willen direct na aankomst even bellen of chatten met iemand van het thuisfront. Logisch. Je wilt laten weten dat je veilig bent aangekomen, je wilt vertellen over je vlucht en over je eerste indruk van Nederland. Je kunt dit direct al voordelig doen met een Nederlandse Simcard prepaid van L-mobi. Er is namelijk een L-mobi winkel op Schiphol aanwezig. Hier kun je gratis een Nederlandse simkaart ophalen. Deze prepaid simkaart kan direct in gebruik worden genomen.

Wat heb je nodig om een L-mobi simkaart op te halen?

De L-mobi simkaart is een prepaid simkaart. Er zitten dus geen terugkerende kosten aan verbonden, zoals wel het geval is bij een abonnement. Doordat er geen kosten aan verbonden zijn is het niet noodzakelijk om een ID-kaart of paspoort en een bankrekening te overleggen. Je hoeft je niet te identificeren om deze gratis simkaart op te halen bij de L-mobi winkel op Schiphol. Iedereen kan deze gratis Nederlandse Simcard prepaid ophalen. Hier heb je niets voor nodig.

Je krijgt 1 GB data cadeau bij L-mobi!

Een heel aantrekkelijk voordeel van een Nederlandse Simcard prepaid van L-mobi is wel dat je er direct bij het ophalen 1 GB data bij cadeau krijgt. Je kunt dus direct met je Nederlandse simkaart gebruik maken van mobiel internet, zonder dat je eerst moet opwaarderen. Dit is ideaal om bijvoorbeeld direct even een WhatsApp berichtje te sturen dat je veilig aan bent gekomen op de Nederlandse luchthaven. Daarnaast kun je ook van de gratis 1 GB data gebruik maken om je simkaart voor het eerst op te waarderen via het mobiele netwerk.

L-mobi is de voordeligste prepaid provider

L-mobi is dé goedkoopste prepaid provider van Nederland. Je kunt dus zorgeloos gebruik maken van je Nederlandse Simcard prepaid. Doordat het om een prepaid oplossing gaat, heb je de uitgaven altijd onder controle. Daarnaast haal je het maximale uit ieder opgewaardeerd bedrag, omdat je profiteert van de goedkoopste tarieven. Zo wordt bellen en mobiel internetten in Nederland wel heel aantrekkelijk met een Nederlandse Simcard prepaid van L-mobi.

Opwaarderen kan heel eenvoudig online

Het is niet nodig om naar een winkel te gaan voor het opwaarderen van je L-mobi Nederlandse Simcard prepaid. Je kunt jouw Nederlandse simkaart heel eenvoudig online opwaarderen. Hiervoor heb je dus niets méér nodig dan je eigen telefoon met de simkaart van L-mobi en natuurlijk mobiel internet. Omdat je 1 GB data gratis krijgt op je Nederlandse simkaart van deze provider, kun je dus direct via internet opwaarderen als je dat wilt. Je hebt dan direct tegoed op je simkaart staan om voordelig te kunnen bellen.

Profiteer van voordeel met een Nederlandse Simcard prepaid

Wil jij ook direct na aankomst in Nederland profiteren van de voordelen van een Nederlandse Simcard prepaid van L-mobi? Ga dan na aankomst naar de L-mobi winkel op de luchthaven en haal direct jouw Nederlandse Simcard prepaid met 1 GB gratis data op!

Makkelijk online opwaarderen

Met L-mobi kunt u altijd en overal eenvoudig opwaarderen

ONLINE OPWAARDEREN