fbpx

Ben jij klaar voor een Sim-Only Jaarbundel? Check het!

Heb jij nu nog een abonnement met toestel, maar loopt deze af? Of heb je misschien nu nog prepaid, maar wil je daar eigenlijk van af? Dan is het goed om te checken of jij klaar bent voor een Sim Only jaarbundel. L-mobi vertelt je graag meer over Sim Only en de voordelen ervan, zodat jij kunt ontdekken of jij er ook klaar voor bent!

Sim Only: wat is dat nu precies?

Niet iedereen weet precies wat Sim Only is. Sim Only is in de basis hetzelfde als een telefoonabonnement met toestel, met als belangrijkste verschil de aanwezigheid van een toestel. Kies je voor Sim Only, dan krijg je alleen een simkaart waar je gebruik van kunt maken. Je kiest voor de hoeveelheid mobiel internet en belminuten die jij nodig hebt, en daar maak je gebruik van. De simkaart gebruik je gewoon in je eigen telefoon.

De kosten van Sim Only liggen lager

De telefoonkosten van een Sim Only oplossing liggen altijd lager dan de telefoonkosten van een abonnement met toestel. Als je een abonnement met toestel neemt, dan betaal je namelijk ook je toestel af aan de provider. Je factuur bestaat dus uit twee delen, namelijk de kosten voor je bundel en de afbetalingen van de telefoon. Bij Sim Only betaal je alleen voor je Sim Only bundel. Heb jij nog een goed werkende telefoon en loopt je abonnement voor dit toestel af? Dan is het dus voordeliger om de telefoon te blijven gebruiken in combinatie met een Sim Only jaarbundel.

Sim Only is voor iedereen beschikbaar

Een ander heel belangrijk verschil is ook wel dat Sim Only voor iedereen beschikbaar is, terwijl dit niet geldt voor een abonnement met toestel. Hiervoor wordt namelijk een inkomenstoets uitgevoerd en er wordt gecheckt of je een BKR-registratie hebt. Dit kan ervoor zorgen dat je geen abonnement met toestel kunt afsluiten. Sim Only is er voor iedereen. Er is geen sprake van een inkomenstoets.

Daarnaast is het zo dat een abonnement met toestel je juist een BKR-registratie oplevert, omdat het gaat om een aankoop met afbetaling, wat gezien wordt als een lening of een schuld. Dit is niet het geval bij Sim Only. Je krijgt dus geen BKR-registratie als je voor een Sim Only oplossing kiest.

Je kunt je eigen nummer behouden

Sluit je een goedkope Sim Only jaarbundel af bij L-mobi? Dan kun je altijd je eigen mobiele nummer behouden, dus ook als je nu een abonnement met toestel van een andere provider hebt. Je kunt bij het aanvragen van je Sim Only jaarbundel eenvoudig aangeven dat je je nummer wilt behouden en wij regelen het voor je. Zo makkelijk is het!

Ben jij klaar voor een Sim Only jaarbundel?

Wil jij ook lekker gaan besparen met een Sim Only jaarbundel? Check dan online alle aanbiedingen van L-mobi, dé goedkoopste Sim Only provider van Nederland. Met onze jaarbundel ga jij maximaal besparen op je telefoonkosten. Sluit direct online af of neem contact met ons op als je nog vragen hebt. Wij helpen je graag verder!

Onze andere blogs

2023-04-10T12:39:25+02:00
Ga naar de bovenkant