fbpx

L-mobi app van de maand: Stocard

Elke maand delen wij een app met je waarvan wij vinden dat deze echt de moeite waard is om eens nader kennis mee te maken. De L-mobi app van de maand is Stocard, de app die pasjes overbodig maakt. Ken je dat, dat je portemonnee of je telefoonhoesje uitpuilt van al die pasjes die je voortdurend met je mee moet dragen? Met de Stocard app behoort dit ongemak tot de verleden tijd. Je hebt helemaal geen pasjes meer nodig! ūüėÄ

Stocard laat je je pasjes eenvoudig opslaan

Met de app Stocard kun je al je pasjes die voorzien zijn van een pasnummer, van een QR-code of een streepjescode eenvoudig opslaan. Denk bijvoorbeeld aan de bonuskaart van de supermarkt. Deze is over het algemeen voorzien van een streepjescode. Je kunt de kaart opslaan in de Stocard app en aan de kassa eenvoudig via de app je pasje laten scannen.

Dit betekent dat je de pas niet meer fysiek bij je hoeft te hebben om er wel voordeel uit te halen. Natuurlijk is dit maar een voorbeeld. Alle pasjes met een pasnummer, QR-code of streepjescode (barcode) kunnen worden opgeslagen in de app.

Hoe werkt de app van Stocard precies?

Je kunt de Stocard app gratis downloaden. Vervolgens bekijk je welke pasjes je hebt die je in de app wilt opslaan. Deze pasjes kun je vervolgens in de app opzoeken, op basis van het type of merk, maar dit kan ook door de code op de pas te scannen. Het kan verstandig zijn om foto’s toe te voegen van de voor- en achterzijde van de pas, maar dit is niet verplicht. Voor sommige passen is dit wel aan te raden.

Heb je de kaart aan de app toegevoegd? Dan wordt deze eenvoudig opgeslagen en kun je de pas in het vervolg via de app gebruiken in plaats van dat je deze altijd bij je moet hebben. Het toevoegen van pasjes is snel gebeurd. Steeds meer merken staan al standaard in de lijst, waardoor je ze makkelijk en snel toevoegt.

Denk wel aan je privacy

De Stocard app zorgt er dus voor dat je je pasjes niet meer fysiek bij je hoeft te hebben. Dat maakt je portemonnee of telefoonhoesje een stuk dunner, dus dat is fijn. Bedenk je wel dat je in bepaalde gevallen je mobiel uit handen moet geven om te laten scannen, bijvoorbeeld voor de bonuskaart in de supermarkt.

Zit je net in een chatgesprek met iemand als je in de supermarkt wilt gaan afrekenen? Houd er dan rekening mee dat de kassière misschien wel een pop-up van een ontvangen bericht te zien krijgt. Dit is niet altijd gewenst, dus probeer hier wel rekening mee te houden.

Voldoende data voor het gebruik van apps

Wanneer je apps op locaties gebruikt, zoals de Stocard app in de supermarkt, dan betekent dit meestal dat je op dat moment geen gebruik maakt van wifi. Het is daarom belangrijk om je internetverbruik in de gaten te houden. Heb je wel voldoende data om de maand door te komen?

Internetten buiten je bundel is kostbaar. Schat je verbruik daarom altijd goed in en kies een bundel die iets groter is dan je werkelijk nodig hebt. Dan zit je altijd safe. Bij L-mobi kun je een Sim Only jaarbundel afsluiten tegen de beste prijs. Wij zijn dé goedkoopste Sim Only provider van Nederland. Wil jij ook profiteren van onze lage tarieven? Sluit dan nu een goedkoop Sim Only jaarbundel bij ons af!

Onze andere blogs

2022-06-25T11:44:09+02:00
Ga naar de bovenkant